* Valitsus arutab ravikindlustusseaduse muutmise seaduse eelnõu. Lühikeses päevakorras on veel volituse andmise ja riikliku statistika seaduse eelnõu arutamine.

* Ajakirjanik ja kirjastaja ülo Russak müüb oksjonil maha helilintide originaalid vestlustest Edgar Savisaare ning tema elukaaslase Vilja Laanaruga.

* Tartu Lennukolledzh korraldab konverentsi Lennundusharidus 96.

* Seni oma vara lahus hoidnud tallinlastest abielupaarist saab esimene, kelle ühisvara kantakse abieluvararegistrisse.

* Elvas avatakse linna raekoda.

* Jätkuvad soome-ugri rahvaste hõimupäevad Eestis. Tartumaal on täna ungari kultuuri tutvustavad üritused, komid ja ersad annavad kontserte Lääne-Virumaal, marid ja ersad on Pärnumaal, liivlased ja marid Viljandimaal ning udmurdid ja mokshad Võrumaal.

* Linnakohtus jätkub protsess väidetava allilmategelase Haron Dikajevi ja tema kaaslaste üle.

* Välisministeeriumi saalis annavad pressikonverentsi maksuameti ja tolliameti peadirektor.

* Bussiettevõte Harjumaa Liinid tõstab piletihindu sõltuvalt reisi pikkusest üks kuni kaks krooni.

* Riigikogu liige Juhan Telgmaa osaleb Pariisis Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee põllumajanduse ja maaelu arengu komitee istungil.

* Turvafirma ESS korraldab Mustamäe III konstaablipiirkonna elanikele infopäeva kell 18 Ehitajate tee 5, TTü peahoone aulas.

* Tallinna elanikke oodatakse avalikule konverentsile Rävala pst 8, keskkonnaministeeriumi info- ja tehnokeskuse I korruse saali kella 10-14, kus keskkonnaministeeriumi, linnavalitsuse, jäätmekäitlusfirmade ja= keskkonnakaitseorganisatsioonide spetsialistid annavad ülevaate jäätmekäitluse hetkeseisust ja tulevikust Tallinnas.

* Tallinna Tehnikaülikooli prorektor Tiit Kaps osaleb Vilniuses peetaval Balti riikide tehnikaülikoolide rektorite assotsiatsiooni konverentsil.