Suuvesi (durodont medical 5) vähendab ka hammaste tundlikkust ja kaitseb neid gingiviidi, hambakatu ja parodontiidi eest. Saadaval 400 ml pudelis hinnaga 89 krooni ja proovimiseks 100 ml pudelis hinnaga 27 krooni.

Tõeline uudis hambakosmeetikas on värvitu läbipaistev Ïelee, mis kantakse pärast hambapesu tundlikele hammastele, kus ta moodustab omapärase kestva kaitsekile, mis tugevdab hambaid ja igemeid ning vähendab ärritusnähte. 30 ml hind 39 krooni.

Lastele vanuses 6–14 on spetsiaalne hambapasta (durodont medical Junior), mis pärast kahe ja poole minuti pikkust pesu muudab värvi – algselt tumesinine vaht muutub heledaks. Sobib eriti hästi neile lastele, kes kannavad hambaklambreid, mis võivad igemeid ärritada. Seepärast on pastale lisatud E-vitamiini, et rahustada ja tugevdada igemeid. 75 ml hind 28 krooni.

Need tooted on müügil apteekides ja loodustoodete kauplustes.

NÄOLE. Manhattan üllatab kreempuudriga Magic, mida on müügil kaks tooni: roosa ja lilla. Magic Cream Powderit võib kanda silmadele, põskedele ja huultele. Lisades veidi huuleläiget, on värske ja rõõmus make up kindlustatud. Suurepärane vahend suvel kaasas kandmiseks ja pärast ujumist, päevitamist või piknikul maiustamist saab ühe vahendiga jälle ennast särama lüüa. Hind ligi 45 krooni.

KÜÜNTELE. Küünelakke Ultra Quarz on neli uut tooni: lilla, kahesugust roosat ja küpse ploomi värvi. 11 ml hind 44 krooni.

Quick Dry küünelakke on üheksa tooni maagilisest roosast kuni sügavate metsa- ja marjatoonideni. 7 ml hind 32 krooni.

QuickDry Fluo on neli säravat tooni, mis klubivalguses pakuvad fluoefekti. 7 ml hind 32 krooni.

NAHALE. Gillette for Woman Venus on uus raseemismissüsteem, mis on loodud spetsiaalselt naistele. Pehmed elastomeeriga kaetud padjakesed siluvad nahka ja kolm lõiketera raseerivad turvaliselt ning väga siledalt. Liikuv ümarakujuline lõikepea kohandub naise kehavormidega, nii et ka raskesti ligipääsetavaid kehaosi on tunduvalt lihtsam karvadest vabastada. Et efekt oleks veelgi suurem, on soovitatav kasutada raseerimisgeeli Satin Care. Uus lõikeotsik raseerib pehmemalt ja puhtamalt. Kui Venuse indikaatoririba muutub värvituks, tuleb panna uus otsik.

KEHALE. Uus ja ootamatu lõhn Thaisilt violetses pudelis kannab nime Thais Dreams. See on värske, noortepärane, puhas ja kaua peal püsiv lõhn. Saadaval tualettvesi 30 ml hinnaga 109, du‰igeel 200 ml 69, kehapiim 200 ml 69, roll-on deodorant 50 ml 39 ja spray deodorant 100 ml 39 krooni. Pluss