Sarnet ei osanud Eesti Päevaleht Online’ile veel nimetada, kui palju amortiseerunud kioskeid likvideerimisnimekirja pannakse, sest nimekiri valmib kahe nädala pärast. "Neid on väga suur arv," nimetas Sarnet.

Musumäe parkimisplatsi poolsesse äärde vana kioskirivi asemele ehitati professor Leonhard Lapini projekteeritud kiosk 1996. aasta novembris.

Ajalehtede, sõidu- ja lotopiletite, puuviljade ja kõikvõimalike pisividinate müügiks kavandatud kioski tagasein oli mõeldud reklaamipinnaks.

Lapini Musumäe kioski projekti kiitis heaks Kesklinna arhitektuurinõukogu, ka oli kioskil heakskiit Kesklinna teeninduskomisjonilt. Varem olid Kesklinna uusi kioskeid projekteerinud ka arhitektid Vilen Künnapuu, Maarika Lõoke, Jüri Okas ja Kalvi Voolaid.

Esimesed suuremad "putkade likvideerimised" olid kesklinnas 1992. ja 1993. aastal. 1996. aasta sügiseks oli kesklinnas kokku 400 müügikohta, neist 200 on kioskid ja paviljonid, 80 suvekohvikud ning 120 hooajalised müügiletid.

Järgmistel aastatel keelas Kesklinn tänavatel banaanimüügi ja kahandas kioskite arvu 100 müügipunktini. Kesklinna eesmärk oli muuta tänavakaubanduse väljanägemine moodsalt stiilseks.