##Pärast muusikaosa lõppu olid Glehnid piiramisrõngas. Kuigi nad räägivad üksnes portugali ja saksa keelt, tiirlesid aktiivsed linnakodanikud kuulsa perekonna juures summas nagu herilased ümber siirupi – võeti ja näidati fotosid, koguti autogramme ja räägiti legende. Kuulsast ekstsentrilisest Nikolaist, kes muuhulgas olla lubanud 200-aastaseks elada, on oma lugu igal Nõmme perekonnal.

“Meie peres on Nikolai kohta väga palju legende, aga ma tõesti ei tea, mis on aja jooksul moondunud ja mis on tõde,” sõnas Adriana von Glehn. “Vanaema pani mu Brasiilias õhtuti voodisse ja jutustas lugusid. Minu jaoks oli Eesti tõeline muinasjutumaa. Perekonna reliikvia on üks vana tumedas koloriidis maal, mida ma väga kartsin ja arvasin, et siin on tondiloss. Poleks tõesti osanud oodata, et siin kõik nii ilusalt renoveeritud on,” rääkis Adriana.

GLEHNID PAISTSID SILMA VEIDRUSTEGA. Tema sõnul on ka teised perekonnaliikmed pisut veidra ja ekstsentrilise olekuga silma paistnud. Varem on Eestis käinud Nikolai von Glehni Münchenis elav pojatütar Luitgard Eberhard, kes oskab ka eesti keelt. Viimati Eestis käinud Glehnidele on see aga esimene, aga kindlasti mitte viimane Eesti-visiit.

“Igatahes kui me kunagi poja saame, paneme talle kindlasti vanaisa auks Nikolai nimeks,” naeris Adriana.