TUDENGILE MEELDIVAD TUBASED SPORDIALAD. Raigla juhtimisel toimub Tudengipäevade üks põnevamaid spordiüritusi - kolmikturniir. Tegu on võistlusega, mis koosneb kolmest tudengite seas populaarsest alast: bowlingust, piljardist ja keeglist, milles osaletakse võistkondlikult.

“Kolmikturniir pakub sportlikku pinget ja meelelahutust. Valisime alad lihtsalt nii, et mõtlesime, mida meile teha meeldib. Kuna tegu on tudengi jaoks suhteliselt kalliste spordialadega, siis võimaldavad Sügispäevad neid ka populariseerida,” põhjendas Raigla Kolmikturniiri alade valikut. Kolmikturniiri esimene etapp toimub täna kell 12.00 Magistrali Bowlinguklubis.

Täna kell 17.30 võib kaasa elada ka suurele jalgpallimat‰ile FC Majandusmagistri ja Eesti Päevalehe vahel. “See pole saladus, et me kahe hooaja jooksul ühtegi sõpruskohtumist võitnud pole, aga tulemuste kõver liigub pidevalt ülespoole ja tänaseks on meil lootused kõrgel,” sõnas FC Majandusmagistri koordinaator Tarmo Koppel. FC Majandusmagister on omalaadne klubi, mis koondab TTÜ majandusmagistrande, kes käivad koos sportimas, vaba aega veetmas ja samas ka erinevates paikades kohalike ettevõtjate ja poliitikutega diskussioone pidamas. “Praktika näitab, et magistrand mõtleb pikemalt ette, tahab spordiplatsil uusi tutvusi luua ja kauem elada – seetõttu julgen öelda, et võrreldes tavaliste tudengitega spordime rohkem,” sõnas magistrandide kohta Tarmo Koppel.

Omalaadne spordiüritus on ka traditsiooniline tudengipäevade stiilne tänavakorvpall.

KOSTÜMEERITUD KORVPALL. “Stiilne on see kahes mõttes: esiteks saab heade ja stiilsete söötude eest lisapunkte ja teisalt on osavõtjad stiilselt riides ja me anname kostüümide eest lisapunkte. See on ka pealtvaatajaile põnevam kui tavaline korvpallivõistlus,” lubas ürituse korraldaja Reigo Kimmel.

Stiilikorvpalli mängitakse homme kell 14.00 Kalevi korvpalliväljakul kino Kosmos kõrval. Täna kell 12.00 on TTÜ staadionil aga stiilijalgpall teemal “Loomade jalgpall”.

Samuti toimuvad igal päeval jalgrattamatkad linna erinevates piirkondades, täna kell 23.00 avastatakse saladusi öises Põhja-Tallinnas.

Tudengipäevade üks intrigeerivamaid sportmänge on paintball “Taba ülbet õppejõudu”, mis kujutab värvikuulide tulistamist spetsiaalses vormis inimese pihta, keda võib ette kujutada vihatuima õppejõuna ja end nii välja elada.