Tänane suurim õlleüritus on traditsiooniline Pubiralli, mis algab kell 18 Vabaduse väljaku telgi juurest.

“Eesmärk on orienteeruda pubides, igas läbitud punktis tuleb igal võistkonnaliikmel ära juua üks õlu ja spetsiaalselt välja koolitatud baaridaam annab vihje järgmise sihtpunkti kohta. Kui ma ise paar aastat tagasi osa võtsin, oli see üritus tõeliselt superlahe ja lõbus, jooksime läbi pimeda vanalinna ja otsisime baari Raekoja platsist 100 meetri kaugusel, kus naiste tualetis käsipuhur ei tööta,” naeris Pubiralli korraldaja Eder Kannik.

ÕLLEKABE PANEB VÕIMED PROOVILE. Rallist saavad osa võtta viieliikmelised võistkonnad, kus peab olema vähemalt kaks naist, liikuda tuleb kambakesi koos. Pubiralli osavõtumaks on sada krooni.

Homne peamine õlleüritus on Vabaduse väljaku telgis kell 18 toimuv IAESTE Õllekabe. “See on kabe nagu kabe ikka, aga nuppudeks on õlletopsid. Kes teiselt nupu ehk topsi ära võtab, joob selle ka tühjaks. Kuna võitlusel on ajaline limiit 10 minutit, siis on võistlejatel ka tempo taga. Finaalis siis näeb, kellel veel õllese peaga kabeoskust alles on. Eelmisel aastal oli mängule igatahes rohkem soovijaid kui osalema mahtus,” rääkis Õllekabe üks korraldajatest Kati Paulus.