SUPERSOODUSTUS LUBAB OODATA 300 TUDENGIT. Videokonverentsi korraldab AIESEC koostöös Pärnu juhtimiskonverentsiga esmakordselt. “On kahtlemata väga positiivne, et AIESEC soovib üliõpilastele pakkuda tipptasemel juhtimismõtisklusi väljaspool kooliprogrammi,” ütles Pärnu Konverentside juhatuse esimees Toomas Tamsar. “Oleks ka tore, kui kedagi Tehnikaülikooli saali kogunejatest võiksime juba mõne aasta pärast Pärnus esinemas kuulata.”

Videokonverentsile oodatakse ligi 300 juhtimishuvilist tudengit. Registreeruda saab internetis www.aiesec.ee/konverents. Ligi 9000-kroonise osa-võtutasu asemel peab tudeng videokonverentsi eest välja käima vaid 225 krooni, gruppidele on lisasoodustus.

JUHID ARUTLEVAD KAOSE JA KORRA ÜLE. Tänavune tippjuhtide konverents keskendub juhi ees seisvatele väljakutsetele tänapäeva maailmas, mida märgivad sõnad “kaos”, “määramatus”, “ebakindlus”.

Kaose ja korra üle organisatsioonides ja ühiskonnas ning sellest, kas loodusteadust saab üle kanda juhtimisse, arutlevad akadeemik Jüri Engelbrecht ja Eesti Panga asepresident Rein Minka, esinevad Rain Tamm, Cardo Remmel, Ilmar Raag, Neville Osrin ja Paul Evans jt. Ürituse peaesinejad on Margaret Wheatley ja Jonas Ridderstrale. Neist esimene on maailmakuulus selle poolest, et vaatleb organisatsioone ja liidreid loodusteaduslike teooriate kaudu, Ridderstrali ettekanne räägib sellest, kuidas inimese aju – see veidi üle kilo kaaluv hall ollus – tema tulevikku määrab.

AIESEC on rahvusvahelise praktikantide vahetusprogrammiga tegelev tudengiorganisatsioon, mille liikmeteks on 30 000 juhtimiskogemusest huvitatud tudengit 83 riigist üle maailma. Eestis tegutseb AIESEC aastast 1989, kaasates oma tegevusse Tartu, Tallinna ning Pärnu kõrgkoolide üliõpilasi.