“Meie iseloomulikumad söögid on briosche ehk nii külmalt kui külmalt serveeritav täidisega võileib, crepe ehk krõbe pannkook, calette ehk soolane pannkook ja wrap ehk taignarullis täidis,” ütles kohvikut pidava Amintor OÜ juhatuse esimees Marko Vahtra. Kohviku kõige minevamaks söögiks on tema sõnul wrapid kana või singiga, mille juures on lisandiks hiina kapsas, paprika ja melon, teravama söögi austajaile lisatakse ka jalopenopipart.

Kohviku hinnaklass on teiste ümberkaudsete asutustega võrreldes suhteliselt madal - briosche maksab 25 krooni, magusad crepe´id 30 krooni, wrap’id 35 krooni, vahukoore ja jäätisega crepe´id ja calette´id 55 krooni. Espressokohvi saab 15 krooni eest, kannu õlut 25 krooni eest.

Suuri praade praegu veel ei pakuta, omanik kavatseb need menüüsse lisada suveks. “Hakkame pakkuma ka lihapraade, sea- ja loomaliha prantsuspäraselt erinevates kastmes. Täpselt veel vaatame,” ütles Vahtra. “Talvel on külastatavus väike, ja eks meil ole omad kasvuraskused, sissetöötamise asi,” selgitas ta.

Varem asus praeguse Rae kohviku ruumides jäätisekohvik Pingviin, viimati aga kohvik Millennium.

“Millenniumi kohviku järel me ruume kapitaalselt ümber ei ehitanud. Tegime kergemaid sisekujundustöid, krohvisime, värvisime,” ütles Vahtra. Remondi käigus sai kohvik juugendstiilis mööbli, sisekujunduse tegi Kadri Tamme.

Kõige rohkem kavatsetakse Vahtra sõnul tähelepanu pöörata kliendisõbralikule teenindusele.

Kohvikus on 40 istekohta, suurema rahvahulga puhul saab tuua kuni paarkümmend lisatooli. Suvel kavatsetakse avada ka välikohvik.

Kohvik on avatud iga päev kella 10-23.