Liiva töötab viimaseid nädalaid Hansapanga kommunikatsioonidirektorina. Alates 1995. aastast on ta kureerinud erinevatel ametikohtadel nii Hansa- kui Hoiupangas turundus- ja suhtekorraldusvaldkonda. Varem on ta töötanud välisuudiste toimetajana Reklaamitelevisioonis. Kristi on suhtekorraldajate liidu juhatuse liige.

Peaministri bürood hakkab alates esmaspäevast juhtima Alo Heinsalu.

Heinsalu on sündinud 27. juulil 1958. aastal. Ta on lõpetanud Rapla keskkooli, ning Tartu ülikooli geograafia erialal. Peale lõpetamist töötas Heinsalu maaviljeluse instituudis ning on teaduste kandidaat aastast 1989. Heinsalu on töötanud riigikantseleis konsultandina ning riigikogu kantseleis nõuniku ja osakonnajuhatajana. Viimased aastad töötas ta riigikogu kantseleis asedirektorina, haldusdirektorina. Aastatel 1996-2000 oli Heinsalu valmiskomisjoni sekretariaadi juhataja.

Peaministri nõunikuks siseküsimustes saab Ott Lumi, kes asub samuti tööle alates tulevast esmaspäevast.

Lumi on sündinud 1. detsembril 1978. aastal. Ta on lõpetanud 54. keskkooli ning olnud aasta Helsingi ülikoolis vahetusüliõpilane politoloogia erialal. Praegu lõpetab ta õpinguid pedagoogikaülikoolis haldusjuhtimise erialal. Reedeni töötas Lumi Res Publica erakonna poliitilise sekretäri ja poliitika koordinaatorina, varemalt on ta töötanud suhtekorraldusfirma Arcturus projektijuhina.