"Liiklusjärelevalve osakonda hakkab juhtima inimene, kellel on kõige perspektiivikamad ideed, et täita neid eesmärke, mis on osakonnale püstitatud," ütles Antropov. "Sulul on suur kogemustepagas ning teadmised sellest, kuidas toimib üks efektiivne euroopalik liiklusjärelevalve süsteem."

Tõnis Sulu sõnul ei saa politsei ära hoida liiklusõnnetust, küll aga saab ta mõjutada liiklejat. "Meie töö on kontrollida, teavitada ja abistada liiklejaid. Me teeme koostööd kõikide politseiprefektuuride ja võimalikult paljude ametkondade ja organisatsioonidega, et muuta meie liiklus turvalisemaks ja kujundada liiklejates õigeid liiklusharjumusi," sõnas ta.

Sulu on sündinud 11. detsembril 1962. aastal Tallinnas. 1986. aastal lõpetas ta polütehtnilise instituudi mehaanikateaduskonna, autode ja autonduse eriala. Sulu on ennast täiendanud mitmete koolitustega nii Eestis kui Soomes.

1995 - 1997 aastatel töötas Sulu liikluspolitsei büroos vaneminspektorina ja hiljem komissarina. Alates 1998. aastast on Sulu töötanud Tallinna politsei liiklusjärelevalve talituse komissarina.

Julgestuspolitsei juurde loodav liiklusjärelevalve osakond alustab tööd septembri alguses.