Valge Maja direktor Andrew Card kutsus senaator Kerryt selle neljatähelise sõna eest vabandama. „Ma tunnen John Kerry’t pikka aega ja ma olen väga pettunud, et ta kasutas sellist sõnavara,” ütles Card CNNi saates „Late Edition”.

„Ma loodan, et ta palub vabandust, vähemasti enda ees, kuna see ei ole John Kerry, keda mina tunnen.”

Kerry pressiesindaja Stephanie Cutter sõnas, et „ma võin lisada palju sõnu sellele, mida John Kerry kasutas, ning need oleksid samavõrd sobivad”.

„Ma arvan, et ameeriklased tahaksid, et Card ja ülejäänud Valge Maja meeskond kulutaks oma aega Bushi vigase Iraagi-poliitika parandamiseks, mitte senaator Kerry sõnavara kommenteerimiseks,” lausus ta.

Siiani on Valge Maja ning Bushi tagasivalimise komitee olnud vastu demokraatide rünnakutele, leides, et parem on lasta neil omavahel võidelda.

Mõni kuu enne Bushi valimist presidendiks, 2000. aasta septembris ütles Bush kampaaniakogunemisel sosinal toonasele asepresidendikandidaadile Dick Cheney'le ühe ajakirjaniku kohta, et "seal on Adam Clymer, suurekaliibriline p***auk New York Times'ist." Cheney vastas: "Oo-jah, ja suur selline."

Õnnetul kombel oli aga mikrofon juba sees ning seda jutuajamist kuulsid kõik presidendikandidaati vaatama tulnud inimesed. Bush polnud toona rahul mitme Clymeri kirjatükiga, milles ajakirjanik pildus tema aadressil kriitikanooli. "Ma kahetsen seda omavahelist repliiki oma asepresidendikandidaadile, mis paraku ka valjuhääldi kaudu rahvani jõudis," ütles Bush hiljem.