Kohtumisi ja seega ka telesaadet juhib hajameelseks professoriks kehastunud Sepo Seeman. Kõiki etteasteid hindab žürii esimees, kelleks on prominentne persoon. Esimese kahe võistluse juures täitsid seda rolli Chalice ja Hardi Volmer.

##Eesti Üliõpilaskondade Liidu avalike suhete juhi Liina Lepiku sõnul esindab iga õppeasutust kolmeliikmeline võistkond, neljas liige on varumeheks. Lepik loodab, et võistlejad on võimelised paljuks, sest tudengid on hästi ette valmistunud.

Produtsent Tarmo Kiviväli ei taha tudengite võistlusmängu kohta mingil juhul kasutada võrdlust: “tudengite-bläkkpoks”. “Need on ikka täiesti erinevad asjad,” ütles ta. Kuuest kuni kaheksast mänguvoorust kattub teatritevahelise võistlusega vaid üks – kehakeele oma.

“Tudengid peavad püstitama maailmarekordi, valmistama 40-kroonise tudengieine, tegema minutise koduvideo, pidama lauluvõistluse ja muud,” ütles Kiviväli.

Võistlussarja “Krambambus!” formaat on produktsioonifirma Umberto enda välja töötatud. Produtsentide Tarmo Kivivälja ja Priit Vaheri Umberto on vaatajaile tuttav eelkõige “Bläkkpoksi” ja “Doonau” saadete kaudu. Kümmekond saadet tootnud produktsioonifirma tegeleb valdavalt üksikprojektidega.