Otsus lubada nätsu taas müüa ja närida tuli pärast kaubanduskõnelusi, mille seas püüdis USA esindajatekoja liige, Illinoisi vabariiklane Philip Crane, kelle koduosariigis Wrigley's asub, Singapurile nätsu osas survet avaldada. Siiski oli nätsu selles riigis taas turule toomine raske ülesanne, sest tegemist on tugevate piirangutega riigiga - paljud filmid ja telesaated on tsenseeritud, kodused satelliit-antennid on keelatud ja paljud raamatud, ajakirjad ning isegi laulud ebaseaduslikuks tunnistatud. Trahve määratakse sülitamise ja avalikes kemmergutes vee tõmbamata jätmise eest.

Singapurlased, kes on pikka aega naljatanud nätsude keelamise üle, ei olnud väga entusiastlikud nende taas turule lubamise osas. „On halenaljakas, et 16aastane saab prostituute külastada, kuid mitte osta nätsu,“ ütles 22aastane tudeng Fayen Wong. Osas Singapuris on prostitutsioon legaalne.

Singapur, mida tuntakse ülipuhaste tänavate järgi, keelustas närimiskummi tootmise, importimise ja müügi 1992. aastal pärast seda, kui riigi asutaja Lee Kuan Yew leidis, et tänavatel, bussides, hoonetel ja metroorongides on nätsud.