“Kui esimestel aastatel oli meie eelarveks 15 000, siis nüüd on see miljoni kandis,” tõdeb ürituse üks korraldaja Gunnar Viese. “Järk-järgult üritame oma publikut n-ö laiendada, ja mitte jääda nii väga üheülbaliseks heavymetal’i-keskseks,”märkis Viese.

Üritus toimub 16.–17. detsembril Rakvere spordihallis.

Piletid juba müügil

Tänavu detsembris astuvad teiste seas üles sellised grupid nagu Anathema Suurbritanniast, Die Krupps Saksamaalt ning meie enda J.M.K.E, Tõnis Mägi & Ultima Thule ning Pedigree.

22. oktoobril jõudis lõpule selle aasta rokifestivali Green Christmasi noorte bändide võistlus Green Christmas Young Star, mille võitja – Pärnu gümnasistide grupp Paingreed astub samuti Rakveres lavale.

Siiani on rockfestivali suurim täht olnud mullu rakverlasi hullutanud maailmas kuulsust võitnud Paradise Lost.

Soodsama hinnaga festivalipassid on müügil juba oktoobri algusest. Novembris maksab festivalipass 395, 1.–15. detsembrini 425 ja kohapealt ostes 475 krooni. Ühe päeva pilet kohapeal või piletimüügi punktides maksab 300 krooni.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Lisainfot festivali kohta saab Green Christmasi kodulehelt www.greenchristmas.ee