Võistluse peakorraldaja Indrek Sepa sõnul on huvi esimest korda toimuva võistluse osas meeldivalt suur - kokku võistlevad 8 võistkonda: Tallinna majanduskool, Tallinna tehnikakõrgkool, Tallinna ülikool (võistkonna nimi: TLÜ Grillmeistrid), Tallinna tehnikaülikool, Tallinna tudengipäevad, Eesti maaülikool (võistkonna nimi: Epakad) ja Eesti infotehnoloogia kolledž (võistkondade nimed: "Lihaterminal" ja "Söetükk 2006").

Võistlustööna grillitakse kulinaarset maitsestamata searibi, maitsed lisab ja garneeringu valmistab iga võistkond omal äranägemisel. Kohtunikena töötavad Eesti Barbecue assotsiatsiooni poolt volitatud kohtunikud. Peaauhinnaks on pääs 2007. aasta kevadel toimuvatele Grillimise Eesti meistrivõistlustele.

"On oluline, et noored inimesed oskavad ja tahavad süüa valmistada, sest toiduvalmistamine on üheks kvaliteetseks vaba aja veetmise võimaluseks ja need oskused tulevad elus alati kasuks", ütles eesti grilliliikumise patroon, põllumajandusminister Ester Tuiksoo oma üleskutses võistlejatele.

Grilliumi koduleht asub Eesti Grilliportaalis www.grillfest.ee