Infot on võimalik saada erialaliitudelt nende valdkonna arenguperspektiivide, töökoha vajaduste, palgataseme ning ka koolide ja praktikavõimaluste kohta, kus huvipakkuvat eriala on võimalik õppida. Sellega püütakse kaasa aidata noorte teadlikema valikute tegemisele, mis lähtuksid ka reaalsetest vajadustest tööjõuturul, teatas Tallinna linnavalitsus.

Ettevõtlussaare kõrval asuvas seminariruumis toimuvad liitude seminarid, mis tutvustavad huvilistele valdkondade hetketrende, olemasolevaid ameteid jne.

Lisaks tavapärasele messitegevusele on igal päeval kavas ka eriüritused, näiteks toimuvad ettevõtlusteemalised võistlused, mängud, viktoriinid, mille võiduauhinnad on üles pannud erinevad ettevõtted ja Tallinna ettevõtlusamet. 1.detsembril toimub noorte innovaatiliste ideede konkursi "IDEE ÄSS 2006" võitjate autasustamine.

Ettevõtlussaarele pannakse üles ka Eesti Disainiaasta raames valminud rändnäitus "Disain tuleb külla". Noorte infomess "Teeviit 2006" toimub 30. novembrist kuni 2. detsembrini Eesti Näituste messikeskuses, Pirita tee 28.