Võidutöö arhitektiks on Tiina Komissarov, projekteerija Tiina Levtšenko, ehitaja AS RIS Ehitus.



Äramärkimist leidsid Alasniidu elamurajooni ridaelamud (arhitekt: Jüri Kliimask, projekteerija: KPME OÜ, ehitaja: OÜ Matek) ning Rakvere eragümnaasiumi algklasside hoone (arhitektid: Tauno Aadma ja Laur Pihel, projekteerijaks OÜ Eensalu ja Pihel).



Välja anti ka kolm eriauhinda. Eriauhind liimpuidu parima kasutamise eest läks Viimsi keskkoolile. Koolimaja arhitektideks on Illimar Truverk, Raul Järg, Priit Pent ja Eero Endjärv, projekteerija: AET Arhitektid OÜ, ehitaja: AS Merko Ehitus.



Eriauhinnaga höövelpuidu parima kasutamise eest pärjati elamuid Koidu tänaval. Koidu tänava elamute arhitektideks on Anu Tammemägi ja Erkki Ristoja, projekteerijaks Inseneribüroo Peipman OÜ ning ehitajaks OVS Ehitus.



Eriauhinna vineeri parima kasutamise eest sai Mammaste tervisespordi keskuse interjöör, mille arhitektideks Tiia Savi ja Tiina Komissarov.



Parimat puitehitist selgitati juba neljandat aastat. Žüriisse kuulusid Veljo Kaasik (esimees), Toomas Aakre, Urmas Elmik, Mart Kalm ning Puuinfo projektijuht Märt Riistop.