Raadio 3 programmidirektori Leho Vergi sõnul on uut programmi ette valmistatud mitu kuud. “Peagi kahe-aastaseks saav Raadio 3 on leidnud endale ligi sada tuhat lojaalset kuulajat ning aeg on küps nende rõõmustamiseks nii uute tegijatega kui vanade tegijatega uues kuues,” selgitas Verk programmiuuenduse tagamaid. Ta lisas, et põhikontseptsioon jääb endiselt samaks - Raadio 3 on paras annus meelelahutust, sisukust, väärt saatejuhte, head muusikat ja värskeid uudiseid.

Sarnaselt Raadio 3ga Sky Media gruppi kuuluva Sky Plus saatejuhina tuntuks saanud Kirsti Timmeri sõnul vajab ülivarajane hommikune ärkamine harjumist, kuid asi on seda väärt. “Kui ikka tead, et tuhandete inimeste terve päeva hea tuju sõltub sinust, siis on see ikka üks tõeliselt suur väljakutse,” kommenteeris Timmer.

Urmas Reitelmann on Raadio 3 hommikuprogrammi juhtinud raadiojaama algusest alates. “Värskenduskuur on kindlasti omal kohal ja midagi veel värskemat kui hommikune Kirsti Timmer on tõenäoliselt raske ette kujutada,” ütles Reitelmann.

Sky Media on suurim eraõiguslik raadioorganisatsioon Eestis. Lisaks Raadio 3-le kuuluvad Sky Media gruppi veel raadiojaamad Sky Plus, Sky Radio, Russskoe Radio ja Energy FM.