Klubi peatoimetajana asub septembri keskpaigast tööle Postimehe senine välisuudiste toimetaja Arko Olesk, kellega tulevadki ajakirja kaasa uued rubriigid ja teemad.

“Eesmärk on teha populaarteaduslikku ajakirja, mis selgitaks, kuidas toimib kõik meid ümbritsev alates universumist kuni inimkeha ja -vaimu ning igapäevaste tarbeesemeteni välja. Hoiame silma peal uuematel teaduse ja tehnika saavutustel, Eesti teadlaste tegemistel, vastame lugejate küsimustele ja loomulikult ei puudu ka pikemad, huvitavas ja ajakirjanduslikus võtmes kirjutatud lood teadusest ja tehnikast,” kirjeldab Olesk oma kujutlust ajakirjast.

Soov eristuda

Ajakirja kirjastuse Presshouse meediadirektori Siim Saidla sõnul ei olnud Klubi müügiarvud just vaimustavad, mistõttu otsiti oma nägu, et teistest ajakirjadest eristuda. Kas muutub ka ajakirja nimi, on praegu veel lahtine.

Senine Klubi peatoimetaja Janar Kiivramees otsustas Saidla sõnul lahkuda vähemalt mõneks ajaks üldse ajakirjandusest, et tegelda oma (ajakirjandusväliste) äriprojektidega.