ETV meelelahutussaadete toimetust asub alates 19. maist juhtima Mart Normet (29), teleproduktsioonifirma Ruut toimetaja-produtsent ja Raadio 2 hommikuprogrammi “Silmad lahti!” saatejuht.

Normet on õppinud TÜ-s ajakirjandust ja EKA-s interaktiivset multimeediat, töötanud õppejõuna Concordia Audentese ülikoolis ning Balti filmi- ja meediakoolis. ETV-s püüab Normet enda sõnul kõigepealt joonde saada organisatsioonilised küsimused ja seejärel liikuda sisu ehk tulemuse juurde. “ETV saadete tase on kõrge, kuid paljusid neist ei leita kavast üles,” arvas Normet, kes tahab suurendada vaatajate arvu.

ETV peatoimetaja Heidi Pruuli sõnul pöörduti Mart Normeti poole, sest tema varasematest töödest oli jäänud hea mulje. “Saime kinnitust, et oleme leidnud vajaliku kompetentsuse, töökogemuse ja põnevate ideedega inimese,” ütles Pruuli.

Meelelahutustoimetus oli siiani ametliku juhita. Tänavu alustati üleminekut tellijate-produtsentide süsteemilt toimetusepõhisele. Loodi kümmekond üksust, millest kaks on rahvusringhäälingu ühistoimetused: uudised ja sport.

Esialgu jäid meelelahutus- ja lastesaadete toimetus kindlate juhtideta. Esimest olid nõus kahepeale käima lükkama Anu Välba ja Helen Valkna, lastesaadete eesotsas on kohusetäitjana Margus Saar.