Seriaali “Õnne 13” Kristjan pole just eriline graatsia, kuid teda mängiv Väino Aren on just selle kehastus – balletitantsija. Varsti juba 60 aastat Estonia teatris töötanud Aren kulutas oma varvastega seal 21 aastat lavalaudu, mängides nii kauneid printse, Kalevipoega kui ka suure tunnustuse toonud Zeverjani osa Prokofjevi “Kivililles”.

Balletitrikoost tiris teatris lavastanud Sulev Nõmmik Areni ka operetimaastikule, kus mees näiteks Pipi isa rolliga võitis kõigi laste südamed. Kord üllatas ta aga saalitäit õnnelikke sellega, et pisikese neegripoisi Momo (keda mängiv pisike balletipoiss oli käeluu murdnud) asemel astus lavale kaks korda suurem, mustaks võõbatud Väino Aren. Tema sinna lükanud Nõmmik sai omad vitsad, kui teine kord oli “Pipis” üks varastest puudu ning Aren tiris lavastaja lava kõrvalt publiku ette, kandis peaaegu üksi ette mõlema teksti ning päästis etenduse.

1975. aastast töötab Aren lava taga, inspitsiendina, kuid krutskeid sellest vähemaks jäänud ei ole ning lavastusi peast teades tuleb tal endiselt aeg-ajalt ise rolli astuda. Kord “Savoy balli” ajal otsustas ta aga näitlejatel etenduse põnevamaks teha ning kallas Katrin Karismale ja Jüri Krjukovile viidavatesse pitsidesse, kus tavaliselt oli petteks tee, kodust pipranapsi. Polnud kahtlustki, et publikus uskusid kõik, et tegelased joovad pitsidest üht õige kanget napsi.

“Õnne 13” viiendast osast liitus tegelastega eestlaslikult kuiviklik Kristjan ning on seal püsinud kõik 15 aastat. Niisiis ühele Zeverjan, teisele Kristjan, kolmandale aga hoopis Momo.