2008. aasta parimaks noorteadlaseks valiti aga infotehnoloogia teaduskonna arvutitehnika instituudi vanemteadur Gert Jervan, teatas TTÜ.

TTÜ elektroonikainstituudi juhtivteadur Mart Mini teadustöö põhisuunad kuuluvad loodusteaduste ja tehnika valdkonda. Ta töötab sardsüsteemide elektroonsete komponentide ja alamsüsteemide alal, olles suunatud intelligentsetele mõõtmistele koos rakendustega teadus-eksperimentides elektrokeemia, rakendusfüüsika ning biotehnoloogias vallas.

Tema huvialade hulka kuulub eriti just elektrilise bioimpedantsi kasutamine meditsiinilises diagnostikas ning bioloogias ja füsioloogias. Ta on avaldanud 92 teaduslikku publikatsiooni ning on paarikümne leiutise autor või kaasautor.

TTÜ arvutitehnika instituudi vanemteadur Gert Jervani teadustöö põhisuunad on arvuti- ja sardsüsteemide usaldusväärsus ning veakindlus, samuti digitaalsüsteemide testimine. Ta kaitses doktorikraadi 2005.
aastal Linköpingi ülikoolis Rootsis, on nelja doktorandi juhendaja ning avaldanud üle 50 teaduslikku publikatsiooni.

Eesti Vabariigi 91. aastapäeva aktusel 20. veebruaril autasustatakse lisaks parimale teadlasele ja noorteadlasele ka parimaid õppejõude ja parimate teadusartiklite autoreid. Samuti kuulutatakse välja TTÜ kultuuritegu, sporditegu ja tudengitegu 2008.