Päästeameti pressiesindaja teatas AFP-le, et kolm inimest hukkus Alam-Sileesias, kaks Lodzis ja üks Poznani piirkonnas. Lodzi lähistel sai surma 24-aastane rase naine, kelle autole langes puu. Naise kaks last toimetati haiglasse.

Kunices asuval järvel uppus inimene, kelle paat läks ümber. Krotoszynis vigastas elektrilöök seitsetteist inimest. Alam-Sileesias oli vigastatuid vähemalt 50, Wielkopolski piirkonnas 40, Wroclawis 29.

Üleujutus jättis pealinnas Varssavis mitmed tänavad tulvavee alla. Torm murdis linnas puid ja vigastada sai üks inimene. Paduvihm ujutas üle Poznani raudteejaama, välk lõi aga sisse Pabianices asuvasse riidepoodi, mis hävis tulekahjus täielikult.

Tormi tõttu on kümned elumajad jäänud katuseta, maha langenud puud on muutnud sõidukõlbmatuks palju autosid, teed on täis murdunud puid. Vesi on paljud keldrid üle ujutanud, mitmed Poola piirkonnad jäid elektrita.

Tšehhis Hradek-nad-Nisous võttis torm 75-aastase naise elu, vahendas AFP uudisteagentuuri CTK. Hulk inimesi sai viga tormis langenud puude tõttu. Murdunud puud kahjustasid oluliselt ka elektriliine, Prahas ja veel mõnes piirkonnas katkes rongiliiklus.

Riigi põhjaosas oleval järvel läks tormi tõttu põhja jahtlaev, Prahast lõunas asuval jõel läks ümber aga paat, mille pardal oli viis inimest, kellest üks jäi kadunuks.