Pühapäeval, 26. juulil toimus selle suve kolmas Pühapäevaliiga jalgpalliturniir. Suvine päev tõi Kalevi staadionile kokku 395 jalgpallurit, kes moodustasid 68 meeskonda. Toimus ka Cosmopolitani Tantsuliiga mõõduvõtmine, kus võitjatena märgiti ära kaks tantsutiimi - Street Jazz Team ja  Cfs Team.

Jalgpallurid võistlesid kahes vanuserühmas: 12-14aastased ning 15-17aastased. Nooremas vanuserühmas saavutas esikoha Pärnu meeskond FC Savi, teise koha sai mängijate koosseis Naabrimehed ning kolmanda koha pälvis meeskond Max Energy. Mõlemad võistkonnad olid pärit Tallinnast. Teises vanusegrupis kuulutati taaskord võitjaks Tallinna koosseisud - meeskond Bomba sai esimese koha, teise koha omanikuks kuulutati WOW ning kolmandaks tuli võistkond nimega Spordi Ühing Tänav. Tantsuliigas jäid kaks naiskonda võrdsele tasemele ning nii kuulutati välja kaks võitjat - Street Jazz Team ja  Cfs Team.

Coca-Cola Pühapäevaliiga toimub veel järgmisel pühapäeval, 2. augustil Tallinna kesklinnas Kalevi staadionil. Jalgpallisõprade päralt on väljakud väravate, pallide ja professionaalsete kohtunikega. Iga pühapäev on kohal ka professionaalsed jalgpallurid, kes oma oskusi demonstreerivad ning osalejatele uusi nippe õpetavad. Tantsuharrastajad saavad osaleda tantsutreeningus ning võistelda eraldi laval cheerleadingu oskustes.

Turniiri üldvõitjale ehk kõige rohkem kohal käinud ja häid tulemusi saavutanud võistkonnale kingib Eesti Jalgpalli Liit peaauhinnaks piletid Eesti-Brasiilia mängule 12. augustil. Lisaks on adidas ja Coca-Cola võitjameeskonnale välja pannud eksklusiivse auhinna - maineka jalgpallitreeneri Keith Armstrongi juhendatud treeningpäeva. Tantsuliiga auhinnad panevad välja Cosmopolitan ja Forum Cinemas.

Coca-Cola Pühapäevaliigale on vajalik eelregistreerimine internetiaadressil http://www.coca-cola.ee/liiga. Coca-Cola Pühapäevaliigal osalemine ning neile kaasa elamine on nii huvilistele, kui ka pealtvaatajatele tasuta.

Jalgpalliturniiri patroon on juba viiendat aastat Eesti üks edukaim jalgpallur Mart Poom. Üritust toetavad MTV, adidas, Tallinn Liigub kampaania raames Tallinna Linnavalitsus ning Forum Cinemas. Võistluse kaaskorraldaja on Eesti Jalgpalli Liit.