15. maist kuni 27. maini edastatavate proovisaadete kava leiab peatselt Tallinna TV kodulehelt, teatas SA Tallinna televisiooni juhatuse liige Jüri Raudsepp täna Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil.

Testsaated kajastavad 15. mail tähistatavat Tallinna päeva ja hiljem ka uudiste-ja vestlussaated nii eesti kui vene keeles. Samuti on Raudsepa sõnul plaanis eetrisse lasta seriaal "Kapten Tenkeš".

Pärast proovisaateid saabub pooleks aastaks saadetesse paus, sest Tallinna Televisioon alustab oma põhitegevust järgmise aasta jaanuaris.

Tallinna televisiooni aastaeelarve on ca 30 miljonit krooni, testsaadete edastamise eest maksab SA Tallinna Televisioon TV14-le pool miljonit krooni.

Plaani kohaselt hakkab Tallinna televisioon keskenduma linna ja regiooni uudistele, mida näidatakse hommikul ja õhtul prime time’i ajal kuni 4 korda tunnis.

Samuti on kesksel kohal nn päeva debatt, mida näidatakse 3 korda õhtu jooksul. Debatis osaleb saatejuht ja kaks või neli külalist. Hommikuti on kavas eetrisse lasta kolmetunnine infoprogramm, mis edastaks infot nii Tallinna, aga ka Harjumaa ja Eestis alanud päeva tähtsamate sündmuste osas.

Kavas on ka otselülitusi olulisematelt linnavalitsuse ja linnavolikogu. Koostöös Sihtasutusega Tallinn 2011 hakatakse kajastama kultuuripealinna sündmusi.