Ka meie käime ajaga ja üha rohkem ka oma lugejaga kaasas: oleme sel kevadel ajalehe uute lugemisvõimalustega palju tööd teinud. Selle tulemusena on paberlehe kõrvale kasvanud Eesti Päevalehe uus digipakett, mis võimaldab lehe sisu lugeda nii tavalises arvutis, tahvelarvutis kui ka alati kaasas olevas mobiilis. Ja mitte ainult lugeda – Eesti Päevalehe digileht pakub teadupärast pelgast lugemisest märksa mitmekesisemat elamust.

Me usume, et teeme head ajalehte, parimate ajakirjanike ja fotograafidega ning olulistel teemadel, mis meie lugejaid kõnetavad. Selline lugemiselamust pakkuv sisu ei teki aga iseenesest ning kuuel päeval nädalas ajalehe väljaandmine on tahes tahtmata seotud suurte kuludega. Sellepärast ei saa me seda väärtuslikku sisu veebis ka niisama ära anda, see ei oleks majanduslikult jätkusuutlik ega meie lehe tellijate suhtes õiglane.

Meie lehetellijate jaoks muutub kõik veelgi lihtsamaks ja mugavamaks: paberlehe tellija saab endale lisaks ka digipaketi lugemisõiguse, mis võimaldab tal Eesti Päevalehte lugeda igal pool ja täpselt nii nagu parajasti meeldib: arvutis, tahvlis või mobiilis. Digipaketti saab mõistagi ka eraldi tellida.

Arvutis lugemiseks alusta sisselogimisest ülal asuva musta riba kaudu, vajadusel saad digipaketi tellimuse sealsamas vormistada.

Tahvelarvutis lehe lugemiseks on esmalt vaja alla laadida vastav iPadi või Androidi rakendus.

Mobiilis ava lehekülg m.epl.ee ning logi sisse mobiiliveebi päisest.

Kõikide lugemisvõimaluste kohta leiad põhjalikumad selgitused aadressilt www.digilehed.ee/kuidas

Parimaid lugemiselamusi!

Eesti Päevalehe peatoimetaja