••Kas te sundisite noort naisterahvast, Reformierakonna Lääne-Viru arendusjuhti Taimi Samblikku 2011. aastal hääletama pensionäride eest, et koguda enesele hääli erakonna juhatuse valimisel?

Ma olin siis nii noor erakonna liige (Vallbaum astus erakonda 2010. a mais – toim.) ja kui mulle tehti ettepanek kandideerida erakonna juhatusse, siis olin vastu. Leidsin, et mul on mõttekam mõned aastad töötada, näidata, kas ma üldse suudan poliitikas hakkama saada. Siis hakati mind veenma, et küll me aitame. Kristiina Ojuland lubas erakonna liikmed läbi helistada nii meie kui naabermaakonnas. Ida-Viru endine maavanem Rein Aidma rääkis, et Einar, mine, saad hakkama. Taimi Samblik ütles, et Einar, me aitame sind, meil on süsteem, me oleme alati nii talitanud, et korjame inimeste hääled kokku. Need, kes ei saa ise hääletada, nendel aitame elektrooniliselt hääletada, ära muretse.

Loe, kui mahlakalt Lääne-Viru maavanem Taimi Samblikku iseloomustab ning miks on Vallbaumi arvates löögi alla sattunud just tema ja Kristiina Ojuland.