Nagu igas ööklubis, on ka Arena 3-s olnud probleeme ka teiste narkootikumidega, kuid Eskola sõnul on alates klubi avamisest (2,5 aastat tagasi) olukord paranenud. "Oleme välja praakinud mingeid seltskondi, kes sellega tegelesid. Kui klubi avamisel korraldasime üritusi, kus oli kuni 1500 inimest, siis oli neid juhtumeid ka rohkem. Kuid tänapäeval on inimesed suhteliselt targad, narkojuhtumeid jääb järjest vähemaks," selgitab Eskola.

Arena 3-s tehakse Eskola sõnul nö psühholoogilist kontrolli. Klubi on uksel kasutanud juba aasta samu turvamehi, kes on omal alal väga head. Lisaks tavalisele põgusale läbiotsimisele ja kottide läbi vaatamisele teevad turvamehed ukse peal valiku, kas ja keda sisse lasta. "Kogenud turvamehed tunnevad üldjuhul kindlalt ära, kellega tuleb probleeme, kellega mitte. Suurema tähelepanu all on ka näiteks mehed, kes kannavad kotte, on ka teada mingid konkreetsed seltskonnad, kelle suhtes ollakse tähelepanelikumad, keda ei lastagi üldse klubisse sisse" ütleb Eskola. Samuti teeb klubi tihedat koostööd politseiga.

Samas nendib Eskola, et alati ei jõua tahtmatud narkootilise aine manustamised isegi klubini. "Tihti inimesed ei tea, et keegi võis neid mürgitada, kahtlustatakse näiteks ise lihtsalt üle joomist. Sellepärast ei pöörduta ka näiteks politseisse."

Üllatav on Eskola sõnul, et Kohvik Komeedi terrassil korgijoogi intsidendid aset leidsid, sest tegemist on soliidse ja korraliku kohaga, kus samuti on karm turvakontroll. "Korgijoogi juhtumid on üldiselt suuremate klubide probleem. Komeet on kvaliteetne koht, seega on üsna veider, et seal selline asi üldse juhtus. Ei usu väga, et sinna narkomaane sisse lastakse," leiab Eskola.

“Ööklubi ei saa seda kultuuri piirata, sest narkootikume manustavaid inimesi on nii erinevatest gruppidest. Inimesed on ettevaatlikumad ja nad teavad, kuidas turvameestestki narkootikumidega mööda pääseda," tunnistab Eskola GHB ja teiste narkootikumide vastase võitluse raskust.