Lohu sõnul teeb klubi politseiga tugevalt koostööd ja suhtub igasse intsidenti tõsiselt - olgu tegemist korgijoogi, silmatilkade, või mõne muu narkootikumiga. "Õnneks meil Vaarikas on asi suhteliselt [korgijoogist] puutumatuks jäänud, aga narkootilisi aineid on avastatud ja politseisse üle antud.
Korgijook on asi, mida on väga raske kontrollida."

Eestis on Lohu arvates turvakontroll võrreldes mõne välisriigiga üsnagi leebe. "Eestis ei otsita väga põhjalikult läbi. Kui natuke rohkem kedagi läbi patsutada, siis hakatakse turvamehi ahistamises süüdistama."

Pärnu klubid teevad ka koostööd ja vahetavad infot ebasoositud isikute kohta. "Põhiinimesed, keda teatakse, kes tegelevad juba taoliste asjadega, nemad meie klubisse sisse ei pääse. Kes on kakelnud või narkootikumidega vahele jäänud, neid ei lasta lihtsalt sisse. Visatakse välja, foto inimesest meile alles ja klubisse ei pääse," selgitab Lohu.

Narkootiliste ainete koha pealt hoiab Vaarikas nulltolerantsi. "Kõike alati ei näe, kuid eks narkootikume ikka liigub klubides. Narkojoobes inimene visatakse klubist lihtsalt välja. Kus ööklubisid peetakse, siis ikka oht on, et selliseid asju juhtub. Alati tuleb ennetada, aga kui midagi ka juhtub, siis tuleb politseiga koostöös need olukorrad lahendada."