Meie aasta algas suure ja raske ning vist igavese teemaga „Mis meist saab?”. Külli-Riin Tigassoni eestvedamisel alustati lugudest, mis käsitlesid tudengite kibedat saatust. Sari päädis palju suuremate muredega: mis saab meie haridusest ja mis saab meie riigist, kui paljud on rahulolematud ja usuvad, et hea on ainult seal – kuskil välismaal.

Andrus Ansip ütles meie veergudel, et ta ei kavatse kodusest poliitikast lahkuda.

Eerik-Niiles Kross pidi EPL-is tunnistama, et tal on autojuhina tõsiseid probleeme kiiruseületamisega.

Siim Kallas möönis LP-s selgelt ja ühemõtteliselt, et ta soovib saada Eesti järgmiseks presidendiks.

Andrei Hvostov kirjutas LP-sse lähedaste hooldusest vapustava loo, mis rabas detailide, avameelsuse ja üldistusvõimega.

Kadri Ibruse lood lastest, emadest, isadest ja peredest, kelle elu pole tasakaalus või kelle elu on täis ebaõiglust, on aidanud lahendada sadade perekondade muresid.

Meie sporditoimetus on teinud kiiret ja täpset tööd nii Erika Salumäe kuldmedalite kojutoomist kui ka meie pallimänguvõistkondade käänulist olelusvõitlust kajastades. Ja loomulikult Kärt Anvelti lood võimalikest dopingusportlastest meie ümber. See sari on küll äsja alanud, kuid tõotab tulist jätku.

Eesti Päevalehe laupäevaleht LP on leidnud selge koha eestlaste südametes. Inimlikud lood, kodusoojus, põnevad välismaalased Eestis ja vaprad eestlased välismaal – need on teinud LP-st nädalavahetuste uue lemmiku.

Häid pühi ja mõnusat lugemist ka 2014. aastal!