Järgmisel nädalal algavale ning kümneid tuhandeid autojuhte puudutava Pärnu maantee ja trammitee remondist elanikke kampaaniaga teavitada linnal aga plaani ei ole.

Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo selgitas, et koos Merko Ehitusega käiakse kõik piirkonnas asuvad ühistud ükshaaval läbi ja selgitatakse, kuidas ehitusperioodil hoonetele ligi pääseb. Linnavalitsuse pressitöötaja Ain Saarna märkis, et reklaamikampaaniat ei tehta, küll aga on teavitustöös osaline ajakirjandus. Sama kinnitas transpordiameti liikluskorralduse peaspetsialist Kirsika Lääts, kes ütles, et liiklejate teavitamiseks pressis transpordiameti eelarvelisi vahendeid kasutatud ei ole. „Linnavalitsus on Raepressi vahendusel edastanud tööde kohta pressiteateid, televisioonis on antud intervjuusid ja Tallinna kodulehel on kajastatud liiklejate jaoks oluline info. Täiendavalt oleme ümberkorraldustest informeerinud liikluseks suletaval alal tegutsevaid ettevõtjaid ja elanikke,”rääkis Lääts.


Remont

Pärnu maantee lõik Vabaduse väljakust Liivalaia tänavani suletakse 7. aprillist autodele täielikult, läbi pääsevad ainult liinibussid ja kohalikud sõidukid.