18:00 Klubi Tapper, Tallinn Gooti doom-metali žanri üks suurimaid nimesid Moonspell Eestis. Koos Portugali suurima tipp-bändiga tulevad kaasa ka maailmakuulus Dagoba Prantsusmaalt ning ex-Iced Earthi trummari uus bänd Jaded Star Kreekast. Eestit külastatakse "Road to Extinction Part II" tuuri raames. Moonspell alustas aastal 1989 Morbid God nime all, kuid muutis nime Moonspelliks 1992. aastal. Pärast minialbumi väljalaskmist löödi käed maineka Century Media plaadifirmaga ning salvestati 1995. aastal esimene kauamängiv "Wolfheart", mis pälvis kõrgendatud tähelepanu nii kriitikute kui kuulajate seas. Praeguseks on Moonspell välja andnud 10 stuudio-albumit, millest viimane pealkirjaga "Extinct" ilmus selle aasta märtsis. Moonspell on varem Eestit külastanud ühel korral, 2006. aastal Tartus klubis Illusioon.

VASKPILLIKVINTETT

18:30 Saue Kontserdisaal, Eesti Akadeemiline Vaskpillikvintett on 2015. aastal loodud Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri ja Rahvusooper Estonia sümfooniaorkestri parimatest mängijatest koosnev ansambel. Kvinteti repertuaari kuulub läbi sajandite kirjutatud muusika. Ülesastumine Eesti Interpreetide Liidu kontserdisarja raames on kvinteti esimene ametlik ülesastumine ning kavasse on valitud kaunimad eesti heliloojate vaskpilli teosed ning seaded. Ansambli koosseisu kuuluvad Indrek Vau (trompet), Istvan Barath (trompet), Pan Ye (metsasarv), Andres Kontus (tromboon) ja Madis Vilgats (tuuba). Kavas: Eino Tamberg, Raimo Kangro, Mati Kuulberg, Harri Otsa, Cyrillus Kreek.

KEELPILLIKVARTETT

19:00 Tallinna Okupatsioonide Muuseum, Kontserdisari “Muusika ja aja lood”

Insomnia kvartett Mari Targo (viiul) Valeria Rjumina (viiul) Mairit Mitt (vioola) Theodor Sink (tšello) Kavas: Šostakovitš. Keelpillikvartett nr 4 D-duur op. 83, Pärt. "Solfeggio,"Sink. Kaks väikest kvartett, Ligeti. Keelpillikvartett nr 1 "Métamorphoses nocturnes" Kontserdi sissejuhatus: Mihhail Lotman ja Ilmar Raag.

JAAN TÄTTE

19:00 Eesti Üliõpilaste Seltsi hoone, Tartu. Jaan Tätte merejutud ja laulud. Merekaru Janno Simm ning rahvalaulik Jaan Tätte räägivad oma purjetamisseiklustest. Mõnusa vestlusõhtu jätkuks leiab aset Jaan Tätte kontsert oma tuntud headuses.

MARI KALKUN

19:00 Kamahouse, Kopli 25, Tallinn, Mari Kalkun, Pastacas, Tuulikki Bartosik ja erikülalised. ue plaadi "Upa-upa ubinakõnõ" esitluskontsert.

NOORED KOORIJUHID

19:00 Tallinna Metodisti kirik, Noorte koorijuhtide kontsert. Eesti Kooriühing korraldab Metodisti kirikus teise kontserdi sarjas "Noored juured", kus saab kuulda tänaseid noori dirigente ja nende koore. Esinevad Tiiu Sinipalu ja Ülle Tuisk kammernaiskooriga Sireen, Jaanika Kuusik Rahvusooper Estonia poistekoori Juhanitega, Kuldar Schüts Inseneride Meeskooriga ning Saale Kreen ja Jaanus Väljaots NUKU kooriga.

UUS STEINWAY

19:00 Mustpeade Maja, Tallinn, Uue Steinway avaõhtu. Lucas Debargue (Prantsusmaa).

Mustpeade maja uue klaveri avakontserdi annab fenomenaalne prantsuse pianist Lucas Debargue. Mustpeade maja sai septembris uue Steinway&Sons kontsertklaveri, mis muudab vanalinna ühe kaunima hoone ka nõuetele vastavaks kontserdipaigaks.

Kavas:
D. Scarlatti Sonaadid A-duur Adagio, C-duur Presto, D-duur Andante, d-moll Toccata
W. A. Mozarti Sonaat a-moll KV 310
Fr. Chopin Ballaad nr 4
A. Skrjabin Sonaat nr 4
M. Ravel „Gaspard de la Nuit“ („Öine Gaspard“).

VABARIIGI KODANIKUD

20:05, ETV Vabariigi kodanikud. Veel mõnda aega tagasi elasime õndsas teadmises, et korruptsioon on jäänud kusagile aastate tagusesse aega ning kui mõni juhtum päevavalgele tuuaksegi, siis on tegemist üksikjuhtumiga. Olime harjunud pidama Eestit madala korruptsioonitasemega riigiks. Viimasel ajal aga ei möödu pea päevagi, kui ei lahvata mõni uus skandaal. Kas tegu on tõesti Eesti allakäiguga või on juhtumite avastamine muutunud tõhusamaks? Stuudios on Justiitsministeeriumi analüüsitalituse juhataja Mari-Liis Sööt, vandeadvokaat ja endine õiguskantsler Allar Jõks, poliitik ja ettevõtja Tõnis Palts ning kirjanik Olev Remsu.

JALGPALL

21:30 TV6: Kohtuvad: Manchester United - CSKA

DOKFILM

22:00 ETV2 São Paulo ämblikmehed (Tuulensieppaajat, Eesti/Rootsi/Soome/Taani 2014) Amir Arsames Escandari dokumentaalfilm neljast noorest brasiillasest, kes harrastavad São Paulos pixação-grafitit, mida tuleb teha kõrghoonetele ja muudesse raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Kas nad on kunstnikud, anarhistid või kurjategijad? Ise peavad nad ennast sõduriteks. Pixação on nende jaoks võitlus olemasolu ja oma koha eest maailmas. Ootamatult saavad noormehed kutse Berliini kunstibiennaalile, mille kuraator ei oska aimatagi, mida see kaasa toob.