Kohtume Imrega tema Tallinna kodus, Pädaste mõisa Toompeal asuva talverestorani Alexander Chef’s Table’i ülakorrusel kolmetoalises korteris. Õues on rõske ja pime pilvealune ilm ning roheline tee koos näputäie kuivatatud Muhu mündiga mõjub üldises halluses ergutavalt. Imre on olnud poole ööni Vene Teatris uue Eesti mängufilmi võtetel ja andnud päeval koos Andreiga pressikonverentsi ees ootavate uute väljakutsete teemal. Nüüd on aeg lummavate vanalinnavaadetega korteris maha istuda, et keskenduda pikemale intervjuule. „Ma ei oska valetada. Ma ei näe valetamisel ka mingit mõtet. Siis lähed iseendaga vastuollu. Kui midagi ütlen, siis ka siiralt mõtlen seda,” alustab Imre ja meie tavapärasest avameelsem vestlus võib alata.

Miks oled olnud poole ööni üleval ja tegelenud uue, geiarmastusest rääkiva filmi „Firebird” võtetega? Mis sind sellega seob?

Selle filmiga seob mind mu parimaid sõpru Peeter Rebane (filmi režissöör ja stsenaariumi üks autoreid – I. V.), kes on juba mitu aastat seda filmi arendanud.

Jaga
Kommentaarid