"Oleme saanud tellijatelt hulgaliselt tagasisidet, et nädalavahetuse ajaleht jõuab postkasti liiga hilja, tihtilugu alles laupäeva pärastlõunal. Samuti on suvisel ajal inimesed palju liikuvamad, mistõttu otsustasime suveperioodil pikendada nädalavahetuse lehe lugemisaega ja pakendada see veelgi mahukamaks nädalalõpuleheks, kus on nii päevauudised kui pikad intervjuud ja värvikad olemuslood ehk kõik see, mis seni Eesti Päevalehes ja LPs," kommenteeris muudatust Ekspress Meedia tegevjuht Argo Virkebau.

Eesti Päevalehe ja LP ühine nädalavahetusleht on edaspidi 60 lehekülge ning sealt vaatavad vastu mõlema väljaande ammused lemmikud: Andrus Kivirähki kolumn, pikk intervjuu, arvamuse autoriküljed, olemuslood, reportaažid, uuriv ajakirjandus, toidu-, moe-, tervise- ja autorubriik ning kõik muu, mida lugejad ootavad ja hindavad. Senised ja tulevased nõudlikud lugejad ei pea pettuma – kavas on sisse tuua ka mitmeid uusi rubriike, mis vaid lisavad värvi, kirge ja lugemisrõõmu.

"Ilmumispäeva muutuse ja reedese ühislehe loomisega suviseks perioodiks ei tee me grammigi järeleandmisi mahus ega kvaliteedis. Vastupidi. Püüame tugevdada nädalavahetuse lehte ja pakkuda oma lugejatele parimat ajakirjandust," lisas Ekspress Meedia tegevjuht Argo Virkebau.