“Kuna esmakordselt toimub festival Jazzkaar 2021 suvel, siis sai festivali meeskond teostada ühe ammuse unistuse viies Jazzkaare terrassikontserdid meie linna kauni panoraami taustale ning korraldades soojal suveõhtul kontserte traditsioonilise lava asemel koduterrassidel. Kolme päeva jooksul inspireerivatele rõdudele suurepärased muusikaelamused. Kuna ruum on piiratud, siis võib kindel olla, et publiku ja muusikute vahel tekib eriline atmosfäär,” tutvustab formaadi saamislugu festivali produtsent Eva Saar. Ta lisab: “Kuna kontsertid on eksklusiivsed, siis on ka piletite arv piiratud.”

Eleryn Tiit

Terrassikontsertide sarja avab 24. augustil lauljatar Eleryn Tiit, kes toob intiimses atmosfääris publikuni pop-jazzi helidemaailma. 26. augustil esitab jazzlauljatar ja helilooja Susanna Aleksandra koos kitarristi Andre Maakeriga lugusid oma uuelt kriitikute poolt kiidetud albumilt “The Siren”. Pop-jazzi ja souli mahedusest ja meloodiatest inspireeritud Ellip võlub kuulajaid 28. augustil lugudega oma debüütalbumilt, mis seekord kõlavad akustilises variandis.

“Jazzkaar on festival, mille esinejate ja korraldajate poole olen alati alt üles ja imetlusega vaadanud. Fakt, et saan sel aastal festivalil osaleda, on tõsine unistuse täitumine. Veel enam, terrassikontserdid annavad võimaluse oma muusikale taaskord uus ja minimalistlikum kõla anda, mis väiksemast koosseisust ja keskkonnast on tingitud. Ja seda intiimsetes tingimustes. Seega, Jazzkaar annab mulle ainult plusse eluteele kaasa, loodan publikule sama pakkuda,” kommenteerib Pille-Riin Karro ehk Ellip.

32. Tallinna Rahvusvaheline Festival Jazzkaar toimub 23.-29. augustini 2021 üle Eesti. Tutvu festivali kava ja artistidega kodulehel. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis www.piletilevi.ee.

Terrassikontsertide programm:
24.08 kell 19.00 Aaro ja Maarja terrassil Raua asumis // Eleryn Tiit
26.08 kell 19.00 Martini ja Hanna terrassil Kopli asumis // Susanna Aleksandra & Andre Maaker
28.08 kell 15.00 Birgiti terrassil Raua asumis // Ellip
Jazzkaare tegemistel hoia silma peal kodulehel, Facebookis ja Instagramis.