Reformierakondlane Pärtel-Peeter Pere avaldas nädala alguses arvamusloo, milles kutsus Tallinna linnavalitsust üles tegudele rattateede rajamiseks. Pere kirjutas: „RattagaValima.ee lehel on kokku end üles andnud 127 poliitikut, kes on lubanud rattateid rajada. Kõik need poliitikud said Tallinnas kokku 31 340 häält. See näitab taas rattateede ja rattateede kui üldise parema linnaruumi soovi lihtsaima ja otseseima väljendusena seda, et inimesed on valmis ja nad tahavad ja nad ootavad 21.sajandi linna. Seda kinnitab valimiste peateema: turvaline, inimkeskne, kaasaegne linnaruum.”
Kommentaariumis arvati selle kohta nii ja naa.

simon: „Oktoobrist märtsini on kena jalgratta ilm...jõudu teile!”

ivan ekrefonov: „Kuhu Tallinna kitsastel teedel ja tänavatel neid rattateid rajada saab?”

Figaro siin, figaro seal: „Pärtel sattus valesse erakonda. Rohelistega peaks liituma. Asjal oleks jumet.”

Johh Aidii: „Mis küll inimeste peakestes toimub, et nad ei suuda ümbritsevast tegelikkusest aru saada?! Valimistel huvitas enamust valijatest ikka see, et oleks normaalselt korraldatud liiklus/transport. Jalgratta tee on vaid üks pisiasi selle juures. Ja uhhuuud võiksid aru saada lihtsast asjast, sellest, et ilma korraliku pealinna ühistranspordita (metroo) ei tule mingit inimkeskset linnaruumi. Pole lihtsalt võimalik poolt riigi majandust ja muud elu seisma panna selleks, et oleks ilus jalutada ja jalgrattal sõita.”

Teisipäev, 23. november

Teisipäeval ilmus arst Adik Levini arvamuslugu Valgevene-Poola piiril toimuva kohta. Dr. Levin kirjutas: „Poola sõdurid koos koertega püüdsid hirmutada neid õnnetuid inimesi. Arvan, et proua Merkel tahtis lõpetada sellist räiget ja julma ebainimlikku suhtumist Valgevene ja Poola piiril olevatesse migrantidesse. Huvitav, et mitte üks Euroopa tipp-poliitik ei sekkunud sellesse julmusesse, mis toimus Poola ja Valgevene piiril. Ükski Eesti tipp-poliitik ei rääkinud sellest, kuidas aidata neid julmalt petetud ja kaitsetuid inimesi. Kas tõesti, kui proua Angela Merkel poleks olnud lahkuv kantsler, kas ta oleks julgenud püüda seda kriisi rahumeelselt lahendada?” Kommentaariumis leidus sellel teemal ka alternatiivseid seisukohti.

Jan: „Esiteks oli seal lapsi ehk käputäis kuid loomulikult korjatakse just nemad kaadritesse.
Teiseks küsiks, et milline lapsevanem ja miks sätib oma lapse eesliinile? See on ju sõda, hübriidsõda. Poolale täielik toetus!”

artur kurk: „Kohe näha, mis kanaleid Adiku telekas mängib...”

mõtteid pussihäti alt: „Kas selle loo kirjutasid Adik Levin ja Krister Paris kahasse või? Millegi nii rumala kohta on raske midagi arvata. Kus need naised ja lapsed on kui noored, elujõus mehed endale ropu raha eest enda meelest pileti Euroopasse lunastasid.”

Kapten Schults: „Mina jällegi ei hakka lahkama kes on Adik Levin. Tuntud lastearst on.
Aga tõepoolest kõik kes näha tahtsid, need nägid, et vähemalt ühest veekahurist pritsitav vesi oli pruunika värvusega. Ja arvata võib, et nende masinate kõrgsurvepumpasid läbiv vesi ei saa olla mingi esimesest kraavist ammutatud mudane kraam. Et siis suhtun kuidas suhtun, aga Levini jutus võib olla ivake tõde.”

Cree: „Mida keegi näeb või näha soovib. Mina nägin märatsevat massi kes pildus kividega Poola piirivalvureid kes tegid oma tööd - valvasid piiri. Mina nägi täisjõus mehi kes piiril tõkkeid lammutasid , eriti hakkas silma üks isend kes labidaga traati rammis ja piirivalvurit labidaga vibutades ähvardas . Lapsed, jah lapsi nägin ka ja ainus mida tahaks küsida milline vanem paneb oma lapse esiritta piiri ründamisel. Ajaloost võiks ka midagi õppida, me ju teame, et kui sakslane ja venelane koos paraadi peavad siis tulemus pole just kiita.”

Kolmapäev, 24. november

Kaja Kallas käis Pariisis kohtumas Prantsusmaa presidendi Emmanuel Macroniga. Taaskord räägiti Venemaast ja „punastest joontest”, mida Venemaa jaoks olla vaja selgelt maha märkida. Kommentaariumis oli selle kohta erinevaid arvamusi.

dr. hullar: „Vahetagu juba plaat ära! Aga kus Kaja Kallas on viimased 15 aastat olnud või elanud? Midagi muud kui „punased jooned” pole Venemaa jaoks olnud, kui Putin ühest üle astub märgivad euroopa ja ameerika lödipüksid kohe näpuviibutuse saatel uue maha, et Putin saaks sellest ka üle astuda. Selles ju kogu probleem on, et möla „sügavast murest” ja „punastest joontest” on palju reaalseid tegusid ja tagajärgi kui „punaseid jooni” rikutakse aga pole.”

Sebija: „Jälle oma punaste joontega vehkima. Aga kuhu jäävad siis sallivus ja liberaalsed väärtused?”

Kõhh kõhh: „Peaks ju teadma omast käest ja RE näitel, et punased jooned on väga halb poliitika ja edu ei too”

Allan Meriküla: „Kaja Kallas oma juhtimisstiiliga näitab tervele EL-ile kindlasti head eeskuju!!! Kuigi ega seal EL-is ollakse juba täna selle K.Kallase juhtimisstiili head praktikud ... aga võibolla on veel midagi lisada, nüansse. Punased jooned ... peaks, võiks, tuleks .... soovitame, siis palume ... mõistame tungivalt hukka. Jne.”

Gentle Wolf: „Kas klaaslagedest ka midagi kuulda on?”

Neljapäev, 25. november

Viimased aastad pole just Eesti spordisõpru silitanud: endised kangelased osutusid dopinguatleetideks, pallimängud on olnud mudaliigas ja peamiseks uudiseks olid üksvahe tülid Sildarute perekonnas. Viimased kuud on toonud tublit kosutust, Eesti naised tegid tegusid olümpial, FC Flora mehed eurosarjades, peale selle tuli õnn lõpuks ka Kontaveidi õuele. Sel nädalal tegid hea alguse kossumehed, kes alistasid 2023. aasta MM-valiksarja esimeses mängus võõrsil Saksamaa 69:66. Rõõmu jätkus ka kommentaariumisse.

mürka pepu: „Kõva sõna, aasta alguses võeti skalp itaallastelt, nüüd sakslastelt. Kullamäe tegi hea mängu. Edu juutide vastu Tallinnas!”

Leo_918: „Ossaaa! Saksamaa tuli mütsiga lööma? Poisid on vist Anettilt inspiratsiooni saanud. Siin taheti meie korvpalli juba maha kanda, väga vajalik võit. Tublid vennad ja palju noori. Nii, et tulevik ei ole tume:)”

tammiste vaim: „No krt, nullindate algul oli seis ikka väga nutune, aga viimased aastad annavad jälle lootust. Tubli töö!”

Reede, 26. november

Reedeses LP-s avaldati traditsiooniline Eesti mõjukate pingerida, kolm esimest kohta hõivasid selles poliitikud: „kulla” sai Mihhail Kõlvart, „hõbeda” Kaja Kallas ja „pronksi” Tanel Kiik. Vilja Kiisler valmistas Tallinna meeriga ette pika loo, koos käidi isegi talisuplust tegemas. Kommentaariumis arvati võidumehe kohta nii ja naa.

turbokiisler: „Vilja Kiisleril järjekordselt on mingi oma atmosfäär. Mis „superstaar” on Kõlvart? Omaaegne „banditskaja shestjorka”, nüüd meie kodukootud vaesemehe Putin Lasnamäe kehvikute jaoks.”

roosakleidimees: „No Tallinn ongi reaalsuses Eesti koos lähiümbrusega, Kõlvart on Tallinna juht, sellest lähtuvalt tõesti Eesti „esimene mees””

Vana mees maalt: „Mina arvan, et Kõlvart on momendil ainuke normaalne poliitik. Arukas, mõistlik rahulik. Teeb mida räägib ja ei keksi ringi nagu enamus eesti populiste...”

Orvis: „Milline saavutus siis mehel ka ette näidata on? Peale punaste jalgrattateede?”

Urmo Kreutzwald: „Mingi lambi nimekiri, et klikke võtta ja reklaami vahele müüa.”