Vladimir Vladimirovitš Putin, tundub, liigub kõrgklassi suunas. Kas ta just Lenini ja Stalini tasemele jõuab, kuid mine tea. Kaks kümnendit on ta olnud võimul (ja selle kohta on korralik koorem anekdoote) ning teist sama palju või rohkemgi püsib ilmselt veel ja selle aja jooksul jõuab ta laiendada folkloori küll ja veel.

Nagu eessõnas öeldakse, peidab Putin endas mitut persooni – luurajana Stirlitzit (oli ta ju KGB mees Saksamaal), aga samas ka ulakat koolipoissi Vovat (venelaste vaste Jukule). Ning kõik see presidendiks olemise saaga ja kohtade vahetamine Dmitri Medvedjeviga, sõjategevus Tšetšeenias ja Ukrainas, (gaasi ja nafta)suhted Euroopaga, annavad põhjust pilkelugudeks.

„Mega-super-kangelane Putin” ongi liigitatud teemade järgi.

Putin ja abikaasa. „Me lähme teist teed pidi,” teatas Putin, saades teada, et tema abikaasal on kriitilised päevad.

Putin ja ajakirjandus. Uus rahvatarkus: kui teleekraanile ilmub Medvedjev, siis hakkab viie minuti pärast sealsamas juhiseid andma Putin.

Putin ja Alina Kabajeva. Presidendi uusaastatervituste aeg. Ekraanile ilmub Alina Kabajeva: „Vabandage, Vova on praegu köögis!”

Putin ja alkohol. Kui segada 200 grammi Putinka viina 200 grammi Jack Danielsi viskiga, võib hommikul tunnetada Vena- Ameerika suhete täit raskust.

Putin ja ametiaeg. Putin: „Venemaa, see on kuuendik maismaast, mida igalt poolt ümbritseb tsivilisatsioon.”

Putin ja anekdoodid. „Naersime ja aitab,” ütlesid FSB töötajad, kirjutades üles järjekordse anekdoodi Putinist ja selle postitaja IP-aadressi.

Putin ja atendaadid. Putin, viidates tihedale ajakavale, keeldus atendaadis osalemast ja saatis enda asemel sinna oma esindaja.

Putin ja autod. Mitte keegi maailmas pole nii palju sõitnud mööda värsket asfalti kui Putin.

See oli siis A-tähega märksõnad, järgneb ülejäänud tähestik.