Ilmajaama andmetel määrab nädala algul ilma Venemaale lahkuva tsükloni tagalaosa. Aeg-ajalt sajab lund ja lörtsi ning mandril püsib õhutemperatuur valdavalt miinuspoolel.

Homme on pilves ilm ning mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 3-10, saartel 7-12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel miinus kuuest pluss ühe kraadini ja päeval miinus kahest pluss ühe kraadini.

Kolmapäeva öö on pilves selginemistega, päev tuleb vahelduva pilvisusega. Kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 5-11 m/s. Õhutemperatuur langeb öösel miinus kaheksa kraadini, päeval jääb see miinus kolme ja pluss ühe kraadi vahele.

Kõige külmem võib olla ööl vastu neljapäeva, kui üle Eesti liigub kõrgrõhuhari ja taevas võib selgineda. Võimalik on, et sisemaal tuleb üksikutes kohtades ligi kümme kraadi külma.

Neljapäeva ööl läheneb Põhja-Euroopale võimas tsüklon, kuid esmaspäevastel arvutustel tuleb läänekaarte tuul tugevaim Läänemere lõunaosas ning Eesti vetes tormini ei küündi. Puhub kagu- ja idatuul 8-13, saartel ja rannikul 13-18 m/s.

Hommikul pilvisus tiheneb ja lääne poolt alates hakkab sadama lund ja lörtsi, kohati tuiskab, saartel sajab ka vihma. Päevane õhutemperatuur jääb miinus nelja ja pluss ühe kraadi piiresse.

Reedel teeb ilma üle Soome liikunud tsükloni tagalaosa, tuul pöördub põhja- ja loodesse ning õhutemperatuur langeb taas miinuspoolele – öösel on see miinus viie ja pluss ühe kraadi, päeval miinus kahe ja pluss kahe kraadi vahel.

Öösel on pilves ilm ning paljudes kohtades sajab lund. Võib ka tuisata ning saartel vihma tulla. Päeval pilvisus hõreneb ning kohati sajab enamasti lörtsi. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, saartel kuni 17 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb.

Nädalavahetusel läheneb Euroopale veel üks tsüklon, mis püsib mõnda aega Põhjamerel. Selle idaservas võib aja jooksul aga meile jõuda soojem õhumass Kesk-Euroopast.