"Mul on kahju, et politseist lahkub niivõrd koostöötahteline, lojaalne ja punktuaalne politseiametnik, kelle rolli Eesti politsei arendamisel on raske üle hinnata," ütles politseipeadirektor Raivo Aeg.

52-aastane Kalev Prillop on lõpetanud Tartu ülikooli õigusteaduskonna. Pärast ülikooli lõpetamist asus ta 1979. aastal tööle Rakvere siseasjade osakonna uurijana. Ta on ametis olnud Rakvere siseasjade osakonna vanemuurija ning ülema asetäitjana operatiivalal, Lääne-Viru Ppolitseiprefektuuri kriminaalpolitsei komissarina, kriminaalpolitseibüroo komissarina, politseiameti keskkriminaalpolitsei direktorina ning Eesti politsei sideohvitserina Peterburis. Alates 2004. aastast on Kalev Prillop Ida politseiprefektuuri politseiprefekti ametikohal.

Kalev Prillopit on teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest korduvalt ergutatud, teda on autasustatud Kotkaristi hõberistiga, politsei teeneteristi III klassiga, politsei teeneteristi III klassiga mõõkadega ning muude autasudega.

Kolmapäeval, 10. oktoobril esitas politseipeadirektor Raivo Aeg siseministrile kooskõlastamiseks Tarmo Kohvi kandidatuuri Ida politseiprefekti ametikohale. Tarmo Kohv töötab politseis alates 1991. aastast ning alates 30. jaanuarist 2006 kuni tänaseni Julgestuspolitsei julgestusosakonna politseidirektorina.