Tema isa pisarais silmist peegeldub tütrest rääkides teadmatus: "Varem ei ole ta kaduma jäänud, hommikuks on alati koju tulnud." Pere ja sõbrad ei usu, et neiu võõrastega kaasa oleks läinud, kirjutab SLÕhtuleht.

Jaaniööl jäi Pärnus kadunuks 19aastane Maris Järv. Sale, tumedate poolde selga ulatuvate pikkade juustega neiu ütles sõbrataridele, kes teises suunas ruttasid "tšau" ja seadis sammud Rannahotelli poole. Kuid hommikul hotelli tööle ega hiljem koju ta ei jõudnudki. "Oleks me teadnud, et tal pole veel vaja tööl olla, siis poleks me teda üksi minema lubanud, oleksime endaga kaasa viinud," kahetseb üks sõbrataridest. 

Marise sõbranna Maarja, kes samuti rannas oli ja pärast Marisega hüvastijättu koos teistega minema kõndis, kuulis viimase kadumisest esmaspäeva lõuna ajal. 

"Olime kuni kaheteistkümneni sõbranna juures majas peol ja siis läksime randa, sest osa meist tahtis minna ujuma," räägib Maarja, et rannas oldi terve seltskonnaga, kuni kella kahe-kolmeni öösel.

"Meie läksime kõik sõbranna juurde tagasi ja tema pidi üksi otse Rannahotelli minema. Ta jäi meist randa," räägib Maarja. Maris töötas nimelt Rannahotellis hommikusöögilaua teenindajana.

"Ei tahaks uskuda, et ta päris võõrastega nüüd ära läks," ei pea sõbranna seda Marisele iseloomulikuks. "Praegu on täielikud oletused, aga me arvame, et ta hakkas minema ikka sinna Rannahotelli poole. Võib-olla ta tõesti kohtas kedagi... läks kaasa või viidi kaasa," ei oska Maarja arvata. Ta on koos tuttavatega läbi helistanud kõik inimesed, kes Pärnus vähegi Marist tunda võiksid.