Homme möödub Eestist madalrõhuala, mis meile  lörtsi toob, selgub EMHI ilmaprognoosist.  Puhub tugev ida- ja kirdetuul ja sooja on 0...6 kraadi.

Pühapäeval sajab meil lörtsi ja lund, saartel ja Lõuna-Eestis veel ka vihma. Kohati on jäidet.  Ida- ja kirdetuul püsib tugevana ja õhutemperatuur on -2..+3ºC.

Esmaspäeval katab külm kõrgrõhuala Skandinaavia ja tugevneb ka Eestis. Öösel sajab veel siin-seal lund ning kirdetuul on tugev. Päevaks saju tõenäosus kahaneb ja tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0...-6ºC.

Teisipäeval ulatub Eestini kõrgrõhkkonna serv. Samal ajal Kesk-Euroopast läheneb madalrõhkkond, mis kolmapäeva jooksul Venemaale suundub. Suuremad sajud meile ei ulatu, küll aga tugevneb kirdetuul 5-12, puhanguti 15, kolmapäeval 18 m/s. Õhutemperatuur on 0...-7ºC.

Neljapäeval madalrõhkkond taandub ja Skandinaaviast on külmemat õhku tulemas. Mõnes kohas võib kerget lund tulla. Tuul nõrgeneb. Külma on 2..8ºC.

Reedel on valdavaks kõrgrõhuala, kuid Läänemerelt kanduvast niiskusest võib mõnel pool kerget lund sadada. Ilm on rahulik. Öösel on kohati külma 10ºC ringis, päeval 2..7ºC.