Öömaja küsides jagab ta naistel lahkesti oma telefoninumbrit ja palub endale helistada, kui tekib võimalus teda öömajale võtta. Lihtsalt magamiskoht talle siiski ei sobi – ta palub ka võimalust netti pääseda. Kui aga öömaja ei anta, siis küsib ta lihtsalt raha. Eesti Päevaleht võttis Marioga ühendust, et uurida, mis asju „ametivend” Tallinnas ajab.

Ajakirjanikuga rääkides pole aga mees sugugi lahke. „See ei ole teie asi,” ütles ta vastuseks küsimusele, miks ta Tallinna tänavail naisi tülitab. „Ma uurin tähtsaid militaarteemasid. Saage aru, ma ei taha oma nime lehes näha. Ma hoiatan, et teil tuleb pahandusi CIA-ga, kui te sellest kirjutate,” lubas ta ja lisas, et pidi juba möödunud laupäeval saama Tallinnas kokku mõjukate USA luuretegelastega, kuid talle teadmata põhjustel lükkus kohtumine eda­si. Kõne lõpetuseks hoiatas ta veel   tõsiste tagajärgede eest, mis kaasnevad temast kirjutamisega.

Põhja politseiprefektuuri teatel ei ole keegi ligitikkuva kuubalase pärast politseisse pöördunud ja ka ise ei ole mees korrakaitsjate huviorbiiti sattunud.