Häirekeskus sai kell 18.07 teate õnnetusest Põlvamaal  Mikitamäe vallas Lüübnitsa küla lähedal, kus mees oli läinud Lämmijärve ujuma ja kaldale ei tulnud. Pinnaltpäästjad ja kohaletellitud tuukrigrupp alustasid otsinguid. Otsingud eile tulemusi ei andnud ja nendega jätkatakse täna.

Teisest õnnetusest teatati kell 19.54. Tartumaal Luunja vallas Kavastu külas oli Emajõel ümber läinud paat. Päästemeeskonna saabudes selgus, et paadis oli kümme inimest, kellest üheksa said ise kaldale ning üks kadus vee alla. Tuukrigrupp alustas kaduma jäänud inimese otsingutega. Päästeoperatsioonil osales Veeteedeametile kuuluv laev EVA 300, mis juhtus õnnetuskohast mööda sõitma ning kelle abil toodi ümber läinud paat kaldale. Mehe otsingud eile tulemusi ei andnud, jätkatakse täna.

Viimane õnnetus juhtus täna hommikul kella 06.52 ajal Viljandimaal. Karksi vallas Karksi–Nuia linna lähedal Karksi paisjärve oli uppunud naine. Pinnaltpäästjad tõid uppunu kaldale. Isiku tuvastamise ja sündmuse asjaolude uurimisega tegeleb politsei.