Esimene katse krundi ja hoone müügiks selle aasta kevadel ebaõnnestus, kuna ostjat ei õnnestunud leida.

Koolimaja asub otse Narva jõe kaldal, otse Venemaa poolel asuva Narva hüdroelektrijaama vastas. Kinnistu ja koolihoone aadress on Raudsilla 1, koolimajast avaneb nn. "viiekroonine vaade", ehk siis selline, mis on kujutatud Eesti viiekroonise kupüüri tagaküljel. Kinnistu ja hoone alghinnaks on 15 miljonit krooni. Kinnistu on ligi 13 tuhat ruutmeetrit suur, neljakorruselises koolimajas on 3,5 tuhat ruutmeetrit kasulikku pinda.

Müük toimub eelläbirääkimistega, võimalik on muuta krundi sihtotstarvet praegusest sotsiaalmaast kas elamumaaks, ärimaaks või ühiskondlike hoonete maaks. Nõutav investeering järgneva viie aasta jooksul on vähemalt 60 miljonit krooni.

Pakkumisi osalemiseks oodatakse Narva linanvalitsuses 23. septembrini 2008.

Hoones asunud Juhkentali kooli otsustas Narva linnavolikogu sulgeda 2006. aasta veebruaris. Vajadust sulgeda linna ühes maalilisemas kohas asuv Juhkentali kool põhjendas volikogu sellega, et pidevalt on vähenenud õpilaste arv. Kokku 600-le õpilasele mõeldud koolis õppis
2005/06 õppeaastal 231 last ja ühe õpilase ülalpidamine oli kalleim linnas. Enamus õpilasi läks kooli sulgemisel üle Kreenholmi gümnaasiumisse, osad õpetajad leidsid tööd teistes linna koolides.

Kooli sulgemisel 2006. aastal avaldasid Ida-Viru kinnisvaraeksperdid arvamust, et krundi hind võiks olla hinnanguliselt 30 miljonit ning see sobiks suurepäraselt madalamate kortermajade kompleksi ehitamiseks Narva jõe äärde.