Asja lähemalt uurides selgus, et tema nimele on siginenud 1999. aasta Peugeot 206: väike 1,9-liitrine ja 51-kilovatine diiselauto. „Mul pole elu sees sellist autot olnud. Ja ma ei tahaks ka seda, isegi kui peale makstaks,” ütles Pilme.

Seni, kuni ta piltlikult öeldes kukalt sügas ja mõtles, mida edasi teha, võttis temaga Facebooki vahendusel ühendust Aleksandr (täisnimi toimetusele teada — T. J.),kes teatas, et ka talle kui Peugeot’ eelmisele omanikule on tulnud parkimistrahvi teatis ja maksku Pilme see ikka ise ära.

Asja arutades selgus, et Aleksandrilt oli Peugeot 206 ostnud keegi, kes nimetas end Gunnar Pilmeks. Aleksandril ei tulnud pähegi seda kontrollida, käsikirjaline ostu-müügileping sai sõlmitud ja Peugeot vuras minema. Pilme kahtlustab, et just selleks petis auto võhivõõra nimele ostiski, et saaks trahvide pärast muretsemata kus tahes rahulikult parkida.

Pilme otsustas proovida sotsiaalvõrgustiku abi, riputas auto andmed Facebooki ja juurde pani abipalve, et otsib selle autoga sõitvat inimest.