Näiteks sai üks selle kandi inimene hiljuti üllatuse osaliseks, kui nägi ühel päeval metssiga otse oma elumaja ees õuel toimetamas. Kuna siga majast välja tulnud inimesest välja ei teinud ega mõelnudki ära minna, otsustas ta toast metallanuma tuua ja seda kolistades sea hoovist minema peletada. Anuma kolistamist kuuldes tükkis siga põgenemise asemel hoopis vägisi, justkui midagi saada lootes, kolistajale ligi.

Ehmatuse osaliseks saanud inimene ei osanud muud arvata, kui et küllap võis lõpuks minekut teinud inimkartmatu kärssnina puhul tegu olla mõne Reigi metsseafarmist vabadusse pääsenuga.

Kunagi Reigi farmi peremehena töötanud Igor Linkov tähendas lugu kuuldes, et see võis tõepoolest olla farmist pärit metssiga. Tema sõnutsi läksid pärast farmi likvideerimist kõik sead peale seitsme emise tapamajja. Need seitse emist olidki lõpuks aedikust metsa põgenenud.

See võis olla Ingrid

Farmis korraldati kolmel aastal vabariigi aastapäeva puhul selle ja presidendipaari järgi ristitud asukate Arnoldi ja Ingridi vastuvõtt. Kui Arnold suri farmis loomulikku surma, siis Ingrid oli üks emistest, kes metsa jooksu pääses.