SuperSeaCati individuaalbroneeringu teenindaja sõnul on inimesed viimasel ajal oma boonuspunktide pärast väga mures, kuid ka nemad ei tea, kas Tallink viib kogutud punktid kuidagi üle.

SuperSeaCati peale saab pileteid broneerida oktoobri kuu jooksul ning 31. oktoobriks peaks broneering ka tasutud olema. Punktide eest saab broneerida vaid reise, mis toimuvad 2006. aasta lõpuni. Küsimusele, kas ma oma kogutud punktide eest kevadel ei saagi reisi välja võtta, vastati, et SuperSeaCati peale kindlasti ei saa. „Firma kuulub juba Tallinkile ja veel ei tea, kas saab punkte üle viia. Seda küsitakse me käest väga palju. Loodame siiski parimat,” rääkis SuperSeaCati klienditeenindaja.

Tallinki broneerimiskeskusest öeldi, et ka seal ei ole kogutud punktidega midagi peale hakata. „Neid saab kasutada ainult Soome ja Rootsi vahel sõitvate kruiisilaevade peal.” Praegu pakub Tallink Silja Line’i kliendikaardi omanikele võimalust osta edasi-tagasi reisi pilet 25% soodsamalt, seda olenemata kogutud punktisummast. „Helistage SuperSeaCati keskusesse ja uuride sealt, mida teha,” pakuti Tallinkist, öeldes, et nemad boonuspunkti süsteemiga eriti kursis pole ning Tallinki laevade peal ei saa neid hetkel kuskil kasutada.