Ärinimega Duubel Veod OÜ, kuid kaubamärki Takso24 kasutav ettevõte kuulub täielikult Tallink Takso AS-ile. Emafirma juhataja Alger Holzmann rääkis eile, et Tallink Taksoga uus firma konkureerima ei hakka, sest Takso24 on kontseptsiooni kohaselt odavtaksofirma, mis mõeldud ennekõike hinnatundlikule kliendile. Kui paar aastat Tallinna tänavaid mõõtnud kollased Tallinki taksod on enamasti uued keskklassi sõidukid, siis Takso24 kasutab võimalusel vaid pisemat Nissan Note’i.

Holzmanni sõnul on Takso24 üks sihtrühm ettevõtted, kes vajavad oma töötajate igapäevaseks transpordiks taksoteenust. Kui Tallink Takso sõidualustustasu on ligi 50 krooni (3,20 eurot) ja kilomeetri hind päeval ligi 11 krooni (0,7 eurot), siis Takso24 sõidualustustasu on kõigest 36 krooni (2,3 eurot) ja kilomeeter maksab sõltumata kellaajast 5,40 (0,35 eurot).

Taksofirma ise taksojuhte siiski palgale võtma ei hakka. Kodulehel oleva tööpakkumiskuulutuse kohaselt pakub Duubel Veod OÜ võimalust nende ettevõtte heaks tööle hakata frantsiisilepingu alusel. Kuigi eelistatud on juhid, kes omavad või on valmis omama Nissan Note’i, on vähemasti ettevõtte kodulehe kohaselt võimalik kliente teenindama hakata ka teistel taksojuhtidel, kel on ette näidata heas tehnilises seisundis auto, mille pagasiruumi mahutavus on vähemalt 400 liitrit ning millel on juhi ja kõrvalistuja turvapadi ning kliimaseade.