Söögiks pakutakse trammkohvikus shashlõkki, karbonaadi ja muid lihatoite. Personali sõnul leiavad rohkelt lusti lapsed, kuid trammieinest ei ütle ära ka täiskasvanud.

Raudruun kuulub armeenlasele Razmik Sarkisjani aktsiaseltsile Grigore. Mullu mõisteti mees süüdi maksupettustes. Sarkisjan on avalikkuse ees tuntuks saanud pärast seda, kui sõlmis fiktiivse abielu kõrges eas eestlannaga.

õllemarkidest on saadaval esialgu ainult Koff.

Omanik tahab oma trammkohviku rööpaid pidi sõitma panna. Esialgu puuduvad kõrgepinge transformaatorid, et tagada selleks vajalik voolutugevus. Kui tramm liikuma hakkab, lubavad Koffi müüjad vaguni oma firmavärvidega üle võõbata. Koffi-tramm sõidab ringi ka Helsingis.

Koffi tootja Sinebrychoffi Eesti müügijuht Marno Roose sõnul loodetakse trammis turistidele rohkesti oma toodangut pakkuda. "Loodame, et vajalik varustus saadakse õige pea ja kohvik saab ringi liikuda," lootis Roose.

Varem töötas trammimuuseumist ostetud raudruuun Narva maanteel. Sealt veeti see Kadriorgu, remonditi ja avati uuesti külastajatele.

Kohvik ei jää lahti mitte ainult suveks, vaid jääb Sarkisjani sõnul aasta ringi tegutsema.

BETTY ESTER