Mõni aeg tagasi andis Larry Kingile intervjuu Vladimir Putin ja tema vastused tekitasid Venemaal suure vastukaja. Kui oleks vaja loetleda maailma suurkujusid, kes on Kingi saates esinenud, siis lõpliku nimekirja saamiseks oleks lihtsam loetleda neid, kes pole seal esinenud, ja öelda, et ülejäänud on saates käinud.

Larry Kingi nime on Eestis korduvalt nimetatud, kui kõne all on olnud Urmas Oti looming. Mõlema telemehe trumbiks on olnud teravad küsimused, mida on sagedasti saatnud mõnus huumor. King võlus küsimuste risttule alla sattunud intervjueeritavalt välja olulist informatsiooni. Seejuures suutis ta jääda vaatajale sümpaatseks, kunagi ei mõjunud ka teravaimad küsimused agressiivsena.

Intervjuu poksiringis

Ajalukku on läinud Kingi intervjuud, mis ta on teinud erilisel moel. Playboy asutajat Hugh Hefnerit küsitles King seksiajakirja kenade kaanetüdrukute keskel. Poksikuulsus Mike Tysonit in­tervjueeris King poksiringis. Saa­de on alati olnud ka vaatemäng.

Sellest, et saade „Larry King Li­ve” aasta lõpus läbi saab, anti teada juba suvel. Siiski ei lõpeta King teletööd täielikult, tal on ka­vas teha mõned erisaated. „Ma ei tea, kas see hoiab mind noorena, kuid vähemalt hoiab see mind hauast eemal,” on töönarkomaan King öelnud töö toniseeriva toime kohta.

King on sündinud New Yorgis Brooklinis Valgevenest emigreerinud juutide perekonnas ja ta tegelik nimi on Lawrence Harvey Zeiger. Karjääri alustas ta Florida kohalikus raadios. Järgnes tõus üleriigilisse raadiojaama ja seejärel kuulus CNN-i saade, mida King vedas 1985. aastast.

Oma töö tõttu on King olnud kuulsus, kelle eraelu pingsalt jälgitakse. Näiteks tehti kevadel uudiseks Kingi la­hutus oma seits­mendast naisest. King on hu­vitav isik selles mõttes, et tal on olnud seitse naist, kellest ta on kaheksa korda lahutanud. Ühe prouaga oli ta abielus kaks korda.